fbpx

Kunst

Be like us.

Ook zo verliefd op de inrichting van onze NTWRKPLK locatie, en dan met name de kunst? Dit hebben wij te danken aan de kunstenaars in ons netwerk. Wij mogen hun werk hier tentoonstellen en dit doen wij met trots. Dus behalve dat jullie er hiervan kunnen genieten is het ook te koop. Ben jij binnenkort trotse eigenaar van een ‘one of a kind’ piece? Wil je meer weten over deze artists, hun werk en producten? Hier lees je meer.

Frank Hoogendoorn

Frank Hoogendoorn, een kunstenaar die ooit als grapje is begonnen met karikatuurtekeningen maken. Inmiddels is hij doorgegroeid tot uniek portrettekenaar.

Kunst met een twist

Frank heeft geen vaste manier van werken en werkt nooit met de gedachte “dit moet af”. Dit maakt dat hij zijn creativiteit kan uitdrukken op de manier die het prettigst vindt, ongedwongen. Hij maakt meerdere opzetjes en kiest daaruit zijn favoriet. Hij werkt met aquarel potlood, kwast, mes of airbrush, net waar hij zin in heeft.

It’s al about the deets

De details en puntjes op de i bewaart hij voor het laatst, wanneer hij de rust heeft.
Frank is een perfectionist, zoals vele kunstenaars is hij bijna nooit helemaal tevreden. Maar dat maakt Frank iemand die altijd op zoek is naar meer en beter.

Wij zijn tot over onze oren verliefd op zijn werk. Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Kom dan langs op onze locatie en check Instagram: @atelierfrankieandolive

Jordy te Braak

Jordy te Braak, geboren en getogen Amersfoorter. Zijn werk, ‘Pixelkaiju’, is een samensmelting van digitale technieken met traditionelere tekeningen en illustraties. De uitvloeisels van 1980, het jeugdsentiment voor zijn generatie, zoals cartoons, games, muziek en comics zijn de inspiratie voor het creëren van Pixelkaiju. Hij werkt met Acrylverf, marker-stiften en fineliners. Zijn illustraties variëren van digitaal tot acryl op doek.

Grote opdrachtgevers

Over de jaren heeft Jordy gewerkt voor verschillende opdrachtgevers zoals Disney, Albert Heijn, Nickelodeon en vele andere grote bedrijven. Hij is in elk project betrokken zodat hij alle wensen van de opdrachtgever daarin kan verwerken. Zijn inspiratie en designstijl haalt hij veelal uit Amerikaanse comics, een vleugje Manga en hij gebruikt gedurfde kleuren met dikke outlines.

Geeky kid

Gek genoeg heeft Street-Art nooit echt een grote invloed op hem gehad. Jordy omschrijft zichzelf als een geeky dude die vroeger graag met Transformers speelde en comics las. Hij fantaseerde vaak over He-man die een beetdown kreeg van Skeletor. Die geeky dude zal hij volgens hemzelf altijd deels blijven.

Wij houden van die geeky dude en zijn te gekke eigentijdse stijl. Kom op onze locatie langs om dit van dichtbij te zien. Of check op Instagram: @pixelkaiju

Simone Meij

Haar moeder is kunstenares waardoor zij op jonge leeftijd al met kunst in aanraking komt. Als kind deed het haar niets en vond ze het zelfs vreselijk, maar langzaamaan begon het op haar te groeien en besloot ze toch te gaan schilderen. Haar interesse in de kunst en het creëren is er.

Vreemde Vogel

Vaak kiest deze creatieveling voor het schilderen van exotische vogels, hun kleuren spreken haar aan. Ze schildert met acrylverf op een loshangend linnen doek die zij zelf prepareert. Ze waardeert vooral de imperfecte vogels, dat maakt ze realistischer en rauwer. En dat komt over, ‘We Love It’!

A Space Odyssey

Momenteel studeert Simone spatial design op de Hogeschool Kunsten Utrecht. Spatial design is een relatief nieuwe conceptuele ontwerpdiscipline die de grenzen overschrijdt van traditionele ontwerpspecialismen zoals architectuur,
landschapsarchitectuurlandschapsontwerp en interieurontwerp evenals bepaalde gebieden van openbare kunst. Hier maakt Simone dus naast haar schilderijen ook anderen werken.

Wij zijn in iedergeval hotel de botel!  Ben je benieuwd naar Simone’s werk, kom dan naar onze locatie of check op Instagram: @simonemeij