fbpx

Interieur

Be like us.

Ook zo verliefd op de inrichting van onze NTWRKPLK locatie? Dit hebben wij te danken aan de kunstzinnige mannen in ons netwerk. Wij mogen hun werk hier tentoonstellen en dit doen wij met trots. Dus behalve dat jullie er hiervan kunnen genieten is het ook te koop. Ben jij binnenkort trotse eigenaar van een ‘one of a kind’ piece? Wil je meer weten over deze mannen, hun werk en producten? Meer over deze mannen lees je hier.

Frank Hoogendoorn

Frank Hoogendoorn, een kunstenaar die ooit als grapje is begonnen met karikatuurtekeningen maken. Inmiddels is hij doorgegroeid tot uniek portrettekenaar.

Kunst met een twist

Frank heeft geen vaste manier van werken en werkt nooit met de gedachte “dit moet af”. Dit maakt dat hij zijn creativiteit kan uitdrukken op de manier die het prettigst vindt, ongedwongen. Hij maakt meerdere opzetjes en kiest daaruit zijn favoriet. Hij werkt met aquarel potlood, kwast, mes of airbrush, net waar hij zin in heeft.

It’s al about the deets

De details en puntjes op de i bewaart hij voor het laatst, wanneer hij de rust heeft.
Frank is een perfectionist, zoals vele kunstenaars is hij bijna nooit helemaal tevreden. Maar dat maakt Frank iemand die altijd op zoek is naar meer en beter.

Wij zijn tot over onze oren verliefd op zijn werk. Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Kom dan langs op onze locatie en check Instagram: @atelierfrankieandolive

Jordy te Braak

Jordy te Braak, geboren en getogen Amersfoorter. Zijn werk, ‘Pixelkaiju’, is een samensmelting van digitale technieken met traditionelere tekeningen en illustraties. De uitvloeisels van 1980, het jeugdsentiment voor zijn generatie, zoals cartoons, games, muziek en comics zijn de inspiratie voor het creëren van Pixelkaiju. Hij werkt met Acrylverf, marker-stiften en fineliners. Zijn illustraties variëren van digitaal tot acryl op doek.

Grote opdrachtgevers

Over de jaren heeft Jordy gewerkt voor verschillende opdrachtgevers zoals Disney, Albert Heijn, Nickelodeon en vele andere grote bedrijven. Hij is in elk project betrokken zodat hij alle wensen van de opdrachtgever daarin kan verwerken. Zijn inspiratie en designstijl haalt hij veelal uit Amerikaanse comics, een vleugje Manga en hij gebruikt gedurfde kleuren met dikke outlines.

Geeky kid

Gek genoeg heeft Street-Art nooit echt een grote invloed op hem gehad. Jordy omschrijft zichzelf als een geeky dude die vroeger graag met Transformers speelde en comics las. Hij fantaseerde vaak over He-man die een beetdown kreeg van Skeletor. Die geeky dude zal hij volgens hemzelf altijd deels blijven.

Wij houden van die geeky dude en zijn te gekke eigentijdse stijl. Kom op onze locatie langs om dit van dichtbij te zien. Of check op Instagram: @pixelkaiju

Nathan Roosnek

Nathan Roosnek, boomsnoeiman en meubelmaker die sinds 2012 vanuit Kensoor bosbouw-werkzaamheden verricht voor Staatsbosbeheer. De afgelopen 5 jaar heeft hij zijn kennis en vaardigheden doorontwikkeld: van het snoeien van bijzondere fruitbomen tot het verwijderen van bomen op slecht bereikbare plekken.

The Tree whisperer

Nathan heeft zich als De Boomsnoeiman gespecialiseerd in het boomverzorgen op hoogte. Bomen in zowel stedelijk- als landelijkgebied, onderhoudt hij op professionele wijze. Hij is in het bezit van BHV-Bomen en werkte in 2018 aan European Tree Worker Certificering voor zijn bedrijf.

Creatief genie

Nathan heeft meer talenten, hij is een echte klusser. Nu heeft hij zijn liefde voor bomen kunnen combineren met zijn passie voor meubel maken. Dit doe hij op een unieke manier. Hij verwerkt de bomen, die hij om welke reden dan ook moet omzagen, in zijn meubelen. Bomen hebben elk een unieke tekening, deze weet Nathan tot hun recht te brengen in elk meubel. Zijn werk heeft een industriële touch, maar alles is in perfecte balans.

Wij zijn gek op deze mix van natuurlijk en industrieel. Wil je meer weten over de Boomsnoeiman of zijn meubelen in het echt zien, dan kan dat op onze locatie of check op Instagram: @meubelsvanechthout