fbpx

Over NTWRKPLK

Het vrouwennetwerk en de co-workingspace van Amersfoort.

Welkom bij NTWRKPLK. De Amersfoortse broedplaats om te netwerken met andere creatieve, ambitieuze ondernemers. De plek om elkaar te ontmoeten, te inspireren en te ondersteunen. Onze missie is het verbinden van mensen, waardoor er nieuw initiatieven ontstaan, onderwerpen vanuit verschillende perspectieven worden belicht en ideeën naar een hoger niveau doorontwikkeld worden. En dit binnen een omgeving die aanvoelt als een thuis.

Het NTWRK

NTWRKPLK is twee jaar geleden begonnen als netwerk voor ambitieuze vrouwen in Amersfoort en omgeving. We creëerden een plek waar vrouwen samenkomen en elkaar supporten. Maandelijkse meet-ups, borrels en #popupworkdays zorgen voor een hechte groep.

Het netwerk bleef groeien en inmiddels is de eerste fysieke werkplek een feit.

De PLK

Wat zo’n 2 jaar geleden startte als netwerk voor ondernemende vrouwen in Amersfoort en omgeving is inmiddels uitgegroeid tot een plek waar we kunnen ontmoeten, inspireren en werken. De locatie is onder andere uitgerust met meerdere werkplekken, een vergaderruimte en coachingsruimte.

Het is de perfecte plek om (samen) te werken en het heeft alle faciliteiten voor vergaderingen, workshops, lezingen en events. Bovendien is het de vaste uitvalsbasis voor de NTWRKPLK-leden.


This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.