fbpx

Over NTWRKPLK

This is who we are.

NTWRKPLK is hét vrouwennetwerk in Amersfoort voor ambitieuze vrouwen. Het is een broedplaats om te netwerken met andere creatieve, ondernemende vrouwen, elkaar te inspireren en te ondersteunen. De missie is het verbinden van mensen, waardoor nieuwe initiatieven ontstaan, onderwerpen vanuit verschillende perspectieven worden belicht en ideeën naar een hoger niveau doorontwikkeld worden. Het is een netwerkmeeting voor de nieuwsgierige, eigenzinnige ondernemende vrouwen met een sterke visie, die onderdeel zijn van een gedachtegoed. En dit binnen een omgeving die aanvoelt als thuis.

Blauwdruk

Klik op één van de afbeeldingen hieronder om de volledige blauwdruk te downloaden:

NTWRKPLK Blauwdruk Voorkant - juli 2019
NTWRKPLK Blauwdruk Moodboard - juli 2019

Missie

Een team van ambitieuze vrouwen samenstellen die met elkaar kunnen netwerken, inspireren en ondersteunen. Zowel op het gebied van werk als wonen en vrije tijd. We weten heel goed waar we mee bezig zijn, maar wat extra inzicht en ondersteuning is nooit verkeerd. Hoe gevarieerder de groep ondernemende vrouwen, hoe beter. Voor de ondernemers fungeert deze groep natuurlijk ook als een testpanel of verkooppunt. NTWRKPLK is hét vrouwennetwerk in Amersfoort.

Visie

NTWRKPLK organisch laten groeien van dé netwerkplek in Amersfoort voor ambitieuze vrouwen  naar een wereldwijd cross-sectoraal georiënteerd vrouwennetwerk waarbij ondernemende vrouwen in verschillende landen met elkaar kunnen netwerken, elkaar inspireren en ondersteunen.

Monthly Meet-Up

Elke tweede vrijdag van de maand vanaf 15:00 uur

Bring something to the table

Je bent geheel vrij in wat je mee neemt. Denk aan goede ideeën, inspirerende verhalen, maar een hapje en drankje mag natuurlijk ook. Je bent hier om energie in jezelf te steken en daarnaast zorg je ook een beetje voor elkaar.

Do it for the team spirit

Mocht je nog iemand kennen die hier echt bij moet zijn, geef het door! Vertrouw op je gevoel om te weten wat iemand bijdraagt en kan halen uit NTWRKPLK.

Keep it a secret

Geheimhouding en een veilige omgeving zijn belangrijk. Iedereen moet vrij kunnen praten, zodat creatieve ideeën kunnen ontstaan. Er wordt dus niks ongevraagd vastgelegd, gedeeld of verspreid.

Word member

Wil je aansluiten bij hét vrouwennetwerk in Amersfoort voor ambitieuze vrouwen? Vergroot jouw netwerk in Amersfoort, laat je inspireren en kom in contact met andere ondernemende vrouwen. Klik hieronder om je aan te melden.


This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.