fbpx
Michelle Egbers - Workshop persoonlijke ontwikkeling voor tieners - NTWRKPLK 21 november 2020

Workshop: persoonlijke ontwikkeling voor tieners

Michelle Egbers - Workshop persoonlijke ontwikkeling voor tieners - NTWRKPLK 21 november 2020

Kennismaking persoonlijke ontwikkeling & zelfzorg 
Deze kennismaking is voor ouders van tieners tussen de 12-15 jaar, die het hun kind gunnen om op jonge leeftijd al kennis te maken met persoonlijke ontwikkeling & zelfzorg. Als leerkracht en voedingsdeskundige helpt Michelle kinderen richting meer zelfvertrouwen door zich op een gezonde en bewuste manier te ontwikkelen.

Tijdens deze kennismaking leert u Michelle en haar werkwijze kennen en vertelt ze waar ze op zaterdag 28 november met uw tiener mee aan de slag gaat. Michelle nodigt u als ouder graag uit voor de kennismakingsworkshop op zaterdag 21 november. Met hetzelfde ticket kan uw tiener op zaterdag 28 november de onderstaande workshop volgen.

Workshop persoonlijke ontwikkeling & zelfzorg
Tijdens deze Corona-periode zijn onderwerpen zoals mindset, emoties & gezondheid belangrijker dan ooit. Niet alleen bij volwassenen, maar ook bij tieners leeft er in deze tijd genoeg. Welke invloed heb ik op wat er met mij en dat wat er om mij heen gebeurt? Hoe zorg ik goed voor mezelf? Hoe creëer ik rust in mijn hoofd? Hoe houd ik mijn energie hoog?

We gaan spelenderwijs en in een veilige setting aan de slag met verschillende werkvormen en -opdrachten die te maken hebben met het klavertje 4 van gezondheid. Het belangrijkste is dat ze zich zullen omringen met leeftijdsgenoten die ook graag aandacht besteden aan hun persoonlijke groei.

Praktische informatie
Data:
Zaterdag 21 november kennismakingsworkshop voor u als ouder
Zaterdag 28 november de workshop voor uw tiener
Tijd: Inloop: 9.30 uur koffie/thee. Workshop: 10.00 – 11.30 uur
Prijs: €25,- incl. btw
* Na aanmelding hoor je hier meer over!

Let op: 
Vanwege de regels vanuit de overheid en rekening houdend met de 1,5 meter afstand, zal er plek zijn voor maximaal 20 personen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.