fbpx
Shop Up tweedehands kleding shoppen NTWRKPLK

Shop Up

Shop Up tweedehands kleding shoppen NTWRKPLK

Shop Up is een second hand kledingverkoop. Behalve kleding vind je hier ook schoenen en allerlei accessoires. Alle wardrobes zijn voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. De prijzen liggen tussen de €1,- en €20,-. Dit kan zowel via pin als contant betaald worden.

Alles wat aan het eind van de dag niet verkocht is gaat naar Stichting CliniClowns, Nederland. De CliniClowns bieden zieke kinderen en mensen met dementie afleiding en plezier. Dat is nog eens goedkoop, gezellig, groen winkelen en je helpt een geweldig doel!

Heb je zelf ook items waar je van af wilt en wil je niet alleen uitsluitend komen winkelen?

1. We zamelen met liefde al jouw kleding in. De regels zijn als volgt: Lever items aan die kwalitatief gezien nog verkocht kunnen worden. Alle items zijn gewassen, gestreken en netjes opgevouwen wanneer deze worden afgeleverd.

2. Wil je zelf kleding en accessoires verkopen, dan huur je voor €10,- je eigen kledingrek. Artikelen verkoop je variërend tussen €1,- en €20,-.

Informatie

Datum: Dit is een terugkerend event en vindt ieder kwartaal plaats.
Locatie: NTWRKPLK, Bergstraat 8, 3811 NH Amersfoort
Start event: 12:00-16:00
Entree: Gratis
Set up your own Shop: €10,-

* NTWRKPLK is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van goederen.

** De opbrengst van Shop Up gaat naar de aankleding van NTWRKPLK. De overgebleven kleding gaat naar Sympany, die zamelt kleding in voor CliniClowns.

Eerstvolgende Shop Up

Er zijn binnenkort geen events gepland! Benieuwd wanneer de eerstvolgende is? Vraag het ons door een berichtje te sturen via het contactformulier
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.