fbpx
Sales Workshop - NTWRKPLK - Business Coach Samantha Tolboom

Sales workshop

Sales Workshop - NTWRKPLK - Business Coach Samantha Tolboom

Je weet dat je een fantastisch aanbod hebt, maar toch weten klanten je niet te vinden. Je vindt het moeilijk om jezelf te verkopen en vraagt jezelf regelmatig af: hoe doe ik dit terwijl ik wel mezelf blijf? Je houdt jezelf tegen om te verkopen omdat je bang bent dat er niemand op je zit te wachten. Je hebt een allergie voor mensen die té sales-achtig zijn.

Spoiler-alert: Dit is geen workshop waarin we standaard sales-rollenspellen gaan doen om een salesgesprek te oefenen. Nee.. We gaan het anders doen. Hoe? Dat zie je daar 😉

Samantha leert je tijdens deze workshop: 3 inzichten om aan de slag te gaan met jouw unieke aanbod. 1 bijzonder goedwerkende sales-methode (die niet voelt alsof je aan het verkopen bent: de huisarts-methode). Het achterliggende inzicht waarom sales waardevol en ook leuk is. 5 tools waarmee je direct aan de slag kan om meer klanten te krijgen. Hoe je een echt gesprek voert, waarbij je authentiek jezelf kan zijn.

De workshop zal ongeveer 3 uur duren met een super gezellig borrel na afloop, waarbij je andere ondernemers leert kennen.

Let op: VOL = VOL. Bij NTWRKPLK houden we rekening met de maatregelen van de overheid, daarom is er slechts ruimte voor 20 deelnemers. Wees er dus snel bij! Inschrijven kan tot uiterlijk 21 oktober 23:59 uur.

Na inschrijving ontvang je de bevestiging met een factuur. Deze dien je binnen 3 dagen te betalen, pas dan ben je verzekerd van jouw plekje.

Ben jij klaar om jezelf écht te laten zien en tijdens deze workshop actief bezig te gaan?

Schrijf je dan nu in!

Non-members: €44-, excl. btw. / members: €33-, excl. btw.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.