fbpx

OKTOBER Meet-Up

9 Oktober 2020 - Meet-Up NTWRKPLK

MONTHLY MEET-UP OKTOBER

Members, members to-be & non-members zijn allemaal welkom bij de oktober meet-up. Al een aantal maanden op rij breidt het NTWRKPLK membership zich uit en wij worden ontzettend blij van jullie enthousiasme! So spread the love en dan zullen we eens zien wie er allemaal bij de oktober meet-up zijn. Maar vergeet je niet op aanwezig te zetten. Dit i.v.m. coronamaatregelen, voorbereidingen voor een gepaste afstand en voor de juiste hoeveelheid lekkere hapjes en drankjes van noodzakelijk belang. Kom alleen naar de Meet-Up als je je 100% fit voelt en probeer zoveel mogelijk rekening te houden met elkaar en de Covid-19 maatregelen.

– Houd 1,5m afstand van elkaar
– Neem om beurten plaspauzes
– Reinig niet alleen je handen goed, maar ook alles wat je aanraakt
– Bij de ingang vind je desinfecteer voor je handen en indien gewenst mondkapjes
– Mocht je zelf nog een handsanitizer mee willen brengen, dan doe je iedereen daar een plezier mee, aangezien je dit  regelmatiger kan gebruiken
– De zitplaatsen/indeling zetten wij allemaal op 1,5m afstand. Houd dan ook je eigen plek aan en ga niet onnodig rond dwalen
– Ga niet in groepjes bij elkaar staan. Niet bij de entree, niet bij de wc, niet in de keuken. Gewoon helemaal niet.

Datum: vrijdag 9 oktober
Tijd: vanaf 15:00 uur
Locatie: NTWRKPLK
Planning:

– 14:30-15:00
Lotte komt foto’s maken van de nieuwe members
Wie: Andrea & Rowen

– 15:00-15:30 u
Start meet-up + One Minute Pitch
Wie ben je, wat doe je, hoe zag afgelopen maand eruit en waar ga je komende maand mee aan de gang? Dit nemen we elke maand opnieuw mee. Sowieso ter kennismaking van/met alle (nieuwe) members. Maar zie het vooral ook al een testmoment voor jezelf: hoe presenteer jij je bij een nieuwe opdrachtgever, of tijdens een netwerkevent? Hoe sleep jij die nieuwe opdracht(gever) binnen? Dus bereid je voor.
– 15:30- 16:30 u
Presentatie en/of workshop Minas Loekan
Stel jij jezelf wel eens de vraag “Wat heb ik eigenlijk echt gedaan vandaag?” Dagdroom je wel eens over projecten of activiteiten waar je ooit aan wil beginnen? Maar ‘ooit’ komt nooit.

Een workshop die je leert productief te zijn en keuzes maken die in lijn zijn met wat jij wilt creëren in je leven.

Misschien klinkt het woord productief wat zwaar, daarom wil ik daar eerst een andere betekenis aan geven.

Productiviteit betekent bereiken wat we van plan zijn. Als ons plan vandaag is om drieduizend woorden te schrijven, een presentatie voor te bereiden of onze e-mail af te handelen, en we hebben dat succesvol behaald, zijn we productief. Evenzo, als we van plan zijn een ontspannende dag te hebben en absoluut niets te doen, zijn we ook productief. Druk bezig zijn, maakt ons niet productief. Het maakt niet uit hoe druk we het hebben als die drukte er niet toe leidt dat we iets belangrijks bereiken. Productiviteit gaat niet over meer in onze tijd proppen, maar om op elk moment het juiste te doen.

Graag nodig ik jullie uit voor mijn workshop.

Geniet van je dag!
Minas Loekan

– 16:30-n.t.b.
> Habit tracker + Bad habit bingo
> The Branding Checklist (foto)
> Borrel! Cheers 🙂

Vergeet de NTWRKPLK huisregels niet:
Bring something to the table
Je bent geheel vrij in wat je mee neemt. Denk aan goede ideeën, inspirerende verhalen, maar een hapje en drankje mag natuurlijk ook. Je bent hier om energie in jezelf te steken en daarnaast zorg je ook een beetje voor elkaar.

Do it for the team spirit
Mocht je nog iemand kennen die hier echt bij moet zijn, geef het door! Vertrouw op je gevoel om te weten wat iemand bijdraagt en kan halen uit NTWRKPLK.

Keep it a secret
Geheimhouding en een veilige omgeving zijn belangrijk. Iedereen moet vrij kunnen praten, zodat creatieve ideeën kunnen ontstaan. Er wordt dus niks ongevraagd vastgelegd, gedeeld of verspreid.

Schrijf je in via KnoWork

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.


This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.