fbpx

NOVEMBER Meet-Up

NTWRKLPLK - meet up september 2020 - Adriaan Diepeveen workshop positieve luiheid

MONTHLY MEET-UP NOVEMBER

We zijn het jaar gestart met het analyseren van onze Doelgroep, Organisatie, Trends en de Sectoren waar onze bedrijven zich in bevinden. Corona gooide roet in het eten van menig ondernemer en diens ondernemingsplan. Na de lockdown zagen wij de noodzaak om echt weer in contact te komen met elkaar en onszelf. Om deze reden lieten wij diverse sprekers komen om jullie weer in de juiste richting de begeleiden. Het belang van een Broodfonds kwam aanbod én de Kracht der Goede Luiheid hebben je verteld hoe belangrijk het is naar jezelf te luisteren en hier op de juiste wijze mee om te gaan. Tijdens de november meet-up komt Raymond Donker, van Administratiekantoor Donker, spreken. Een aantal van jullie kennen Raymond al, o.a. van het ‘Fiscale uurtje’ waarvan we in oktober de pilot hebben gedraaid.

Aangezien Corona nog steeds heerst willen we extra benadrukken hoe belangrijk het is dat jullie jezelf op ‘aanwezig’ zetten voor de meet-up. Dit i.v.m. coronamaatregelen, voorbereidingen voor een gepaste afstand en voor de juiste hoeveelheid lekkere hapjes en drankjes van noodzakelijk belang. Kom alleen naar de Meet-Up als je je 100% fit voelt en probeer zoveel mogelijk rekening te houden met elkaar en de Covid-19 maatregelen.

– Houd 1,5m afstand van elkaar
– Neem om beurten plaspauzes
– Reinig niet alleen je handen goed, maar ook alles wat je aanraakt
– Bij de ingang vind je desinfecteer voor je handen en indien gewenst mondkapjes
– Mocht je zelf nog een handsanitizer mee willen brengen, dan doe je iedereen daar een plezier mee, aangezien je dit  regelmatiger kan gebruiken
– De zitplaatsen/indeling zetten wij allemaal op 1,5m afstand. Houd dan ook je eigen plek aan en ga niet onnodig rond dwalen
– Ga niet in groepjes bij elkaar staan. Niet bij de entree, niet bij de wc, niet in de keuken. Gewoon helemaal niet.

Datum: vrijdag 13 november
Tijd: vanaf 15:00 uur
Locatie: NTWRKPLK
Planning:

– n.t.b. 
Lotte komt foto’s maken van de nieuwe members
Wie:

– 15:00-15:30 u
Start meet-up + One Minute Pitch
Wie ben je, wat doe je, hoe zag afgelopen maand eruit en waar ga je komende maand mee aan de gang? Dit nemen we elke maand opnieuw mee. Sowieso ter kennismaking van/met alle (nieuwe) members. Maar zie het vooral ook al een testmoment voor jezelf: hoe presenteer jij je bij een nieuwe opdrachtgever, of tijdens een netwerkevent? Hoe sleep jij die nieuwe opdracht(gever) binnen? Dus bereid je voor.

– 15:30- n.t.b.
Presentatie van Raymond Donker
n.t.b.

– n.t.b.
Lootjes trekken
De feestdagen komen er aan en die vieren we graag samen. Of het nu voor Sinterklaas, Thanksgiving, Kerst, o.i.d. is… Waar je ook in geloofd of wat je ook wilt vieren, laten we het samen vieren. Onze “oudere” members kennen de traditie al: lootjes trekken bij NTWRKPLK! In november trekken we met alle members lootjes voor de december meet-up. En het cadeau: een boek. Misschien koop je wel een boek voor een ander die jouw onwijs heeft geïnspireerd of geholpen, of heb je een te-gek-boek wat helemaal in het straatje ligt van de onderneming van de ondernemer op jouw lootje.

– Afsluitend een Borrel! 
Cheers 🙂

Vergeet de NTWRKPLK huisregels niet:
Bring something to the table
Je bent geheel vrij in wat je mee neemt. Denk aan goede ideeën, inspirerende verhalen, maar een hapje en drankje mag natuurlijk ook. Je bent hier om energie in jezelf te steken en daarnaast zorg je ook een beetje voor elkaar.

Do it for the team spirit
Mocht je nog iemand kennen die hier echt bij moet zijn, geef het door! Vertrouw op je gevoel om te weten wat iemand bijdraagt en kan halen uit NTWRKPLK.

Keep it a secret
Geheimhouding en een veilige omgeving zijn belangrijk. Iedereen moet vrij kunnen praten, zodat creatieve ideeën kunnen ontstaan. Er wordt dus niks ongevraagd vastgelegd, gedeeld of verspreid.

Schrijf je in via KnoWork

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.