fbpx

Meet-Up januari 2020

New Year Toast - NTWRKPLK borrel januari 2020

De NTWRKPLK-members komen eens per maand samen tijdens de maandelijkse Meet-Up. Dit vindt iedere tweede vrijdag van de maand plaats op de NTWRKPLK locatie. Je kan blijven zo lang of zo kort als dat jou schikt, en uiteraard afsluiten met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Aangezien het een maandelijks momentje is, wordt de dag gestart met de vragen:

  • Waar heb jij je afgelopen maand mee bezig gehouden?
  • Waar ga jij je de komende maand op focussen?

Nieuwe members en geïnteresseerden stellen zich voor. Members oefenen hun one-minute pitch. Gastsprekers worden uitgenodigd en vertellen over hun expertise. Nieuwe samenwerkingen worden aangegaan. Vragen worden beantwoord en stappen worden gezet. De exacte Meet-Up planning wordt een week van te voren gedeeld. Je bent in ieder geval verzekerd van een inspiratie en motivatie boost!

• Bring something to the table

Je bent geheel vrij in wat je meeneemt. Denk aan goede ideeën, inspirerende verhalen, maar een hapje en drankje mag natuurlijk ook. Je bent hier om energie in jezelf te steken en daarnaast zorg je ook een beetje voor elkaar.

• Do it for the team spirit

Mocht je nog iemand kennen die hier echt bij moet zijn? Geef het door! Vertrouw op je gevoel om te weten wat iemand bijdraagt en kan halen uit NTWRKPLK.

• Keep it a secret

Geheimhouding en een veilige omgeving zijn belangrijk. Iedereen moet vrij kunnen praten, zodat creatieve ideeën kunnen ontstaan. Er wordt dus niks ongevraagd vastgelegd, gedeeld of verspreid.

Informatie

Datum: Vrijdag 10 januari 2020 om 15:00 uur
Locatie: NTWRKPLK, Bergstraat 8, 3811 NH Amersfoort
Start event: 15:00 uur

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.


This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.