fbpx
Meet Up dec19

Meet-Up december 2019

Meet Up dec19

Foto (members only die nog niet op de foto zijn geweest tijdens de november Meet Up.)
11:00-15:00 uur
Lotte Geusebroek maakt foto’s van alle NTWRKPLK members voor op de website. Mocht je nog niet op de foto staan? Plan hier dan met ons een geschikt tijdstip voor in.

Aftrap (members only)
15:00-15:30 uur

We starten met de ”vaste ronde”. Hierin vertellen de members waar zij mee bezig zijn, hoe het gaat, wat er beter kan. Tevens kunnen zij tijdens hun update vragen om hulp of kennis uit het netwerk van de aanwezige members.

Spreker
15:30-16:30 uur

– Meet Inge Brethouwer! Meer informatie volgt snel.
– Q&A

Sint en kerst viering members
16:30-17:30 uur

Cadeautjes! Vorig jaar hebben we met onze NTWRKPLK members lootjes getrokken. Dit doordat wij als zzp’ers geen mooie kerstpakketten krijgen van onze werkgever. Dus dan doen we graag wat leuks voor en met elkaar. Het was zo’n succes dat we het dit jaar weer willen inzetten!

Het idee is als volgt: we trekken lootjes met de members die mee willen doen > ieder koopt een boek voor diegene die zij getrokken heeft > dit doen we cadeau tijdens de december Meet Up, liefst met een uitleg “waarom dit boek”.

Het boek dat je kiest kan je eigen favo of meest leerzaamste boek zijn. Het kan betrekking hebben op het werk of de passies van degene die je getrokken hebt. Je vindt gewoon dat de persoon die je getrokken hebt dit boek écht gelezen moet hebben. Nou, het maakt dus niet uit welk boek, zolang het maar speciaal voor die persoon is!

NTWRK-borrel
(toegankelijk voor iedereen)
17:30-19:30 uur

Ditmaal is het thema; Samen Verbinden. Vind je het soms ook zo spannend, maar wil je wel nieuwe mensen ontmoeten? Je bent niet de enige. Wat nou als dat hetgeen is wat jou van geweldige kans weerhoudt? Geen idee wat je moet vertellen? Hoe je je moet “voor doen”? Je kan gewoon jezelf zijn.

Oprecht het gesprek aan gaan met elkaar, tips geven en ontvangen. Kortom, samen ideeën uitwisselen. Door middel van een creatieve insteek geven wij hier invulling aan.

Ben je er ook bij? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar welkom@ntwrkplk.nl. Het enige wat je dan verder hoeft te doen is ‘er zijn’. Je wordt door ons op en top verzorgt en begeleidt.

Informatie

Datum: Vrijdag 13 december om 15:00 uur
Locatie: NTWRKPLK, Bergstraat 8, 3811 NH Amersfoort
Start event: 15:00 uur

Check het Facebook event

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.


This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.