fbpx

Honey, Be!

Honey, Be! Selfcare Event voor vrouwen in Amersfoort - NTWRKPLK

Goed voor jezelf zorgen, in balans zijn, voldoende ontspannen. Ergens weet elke vrouw wel hoe belangrijk en fijn dit is. Maar er altijd ook tijd voor hebben? Een baan, kinderen, sociale contacten, sporten, je agenda zit zo vol. Het lijkt je heerlijk om even voor jou te laten zorgen, maar je hebt geen zin om kriskras de stad door te moeten. Nou, dan hebben wij de oplossing voor jouw ontspanningsmoment!

Zes vrouwelijke ondernemers uit Amersfoort slaan de handen ineen om voor de honey’s van Amersfoort een echt verwenmoment neer te zetten. Wat dacht je van leren hoe je snel je haar goed in model kan brengen? Of een set mooie nagels met bijgewerkte wenkbrauwen? Dit alles onder het genot van een cocktail die je ook in een handomdraai zelf kunt maken. Een ontspanning sessie behoort ook tot de mogelijkheden. Aan het einde van jouw beautytreatment volg je nog een workshop om vervolgens vol complimenten de deur uit te lopen. Helemaal klaar voor een heerlijk weekend. Misschien wel samen met je beste vriendin, zus of je moeder.

Klinkt leuk, maar welk prijskaartje bungelt hieraan? Als je alles los zou boeken ga je snel richting de €100,-. Maar alleen op deze speciale Honey, be!-dag ben jij slechts €30,- kwijt. Daar kun je het in ieder geval niet voor laten liggen!

Het ‘Honey, be!’-programma:

Haarstyling

Zit jouw haar ook altijd zo goed nadat je bij de kapper bent geweest, maar krijg je dat zelf niet voor elkaar? Lilian van ietsmethaar laat je zien hoe je dit met gemak zelf ook kan en tegelijkertijd ook gezond haar kan behouden. Dat kan namelijk hand in hand.

Nagelstyling

Nagellakken is altijd een gepriegel. En na een dag begint het bladderen al. Zonde! Britt van Studio Joy zorgt ervoor dat jouw nagels twee tot drie weken helemaal verzorgd eruitzien. Door middel van gellak, een lak die met gemak tegen een stootje kan. Compleet verzorgde handen zijn het mooiste visitekaartje wat je bij je kan dragen.

Wenkbrauwen

Een stralende oogopslag en een frisse blik. Niet alleen je ogen, ook je wenkbrauwen hebben daar een belangrijke bijdrage aan. Lieselot van Frankie & Olive verzorgt compleet je wenkbrauwen waar je weken daarna ook nog plezier van hebt. Jij weet hoe je dit gemakkelijk zelf kan doen.

Ontspanningsoefening

Wanneer je opgejaagd wordt of veel stress hebt, merken de meeste mensen dat het eerst aan hun ademhaling. Snel en oppervlakkig. Hoe ga je daarmee om in het dagelijks leven? Michelle van Harmonie Yoga vertelt je er van alles over en je gaat ook gelijk met haar aan de slag.

Cocktailworkshop

Lotte, restaurantmanager van Gaudi’s leert jou in een uur een heerlijke cocktail maken die je in een handomdraai thuis kunt maken. In de ochtend leer je de ‘Espressomartini’, in de middag Sex on the beach’ en in de namiddag de ‘Darky & Stormy.’ Alle cocktails kun je ook alcoholvrij leren maken. Laat dit even weten in het registratieformulier.

Compliment geven

Een compliment krijgen is altijd leuk. Maar geef jij jezelf er ook weleens een? Lindsay van Lindsay’s journey sluit met jou de dag af met een complimentenworkshop. Jij leert wat de meerwaarde is om jezelf een compliment te geven. Vol in je eigen kracht ga jij naar huis!

INFORMATIE

Datum: Zaterdag 23 maart 2019 (dit is een terugkerend event en vindt ieder kwartaal plaats)
Locatie: NTWRKPLK, Bergstraat 8, 3811 NH Amersfoort
Tijd: 10:00-18:30 uur
Kosten: 30,- euro p.p.

* NTWRKPLK is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van goederen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.