fbpx
Meet-Up December 2020 - NTWRPLK - Maaike en Charlotte

December Meet-Up

Meet-Up December 2020 - NTWRPLK - Maaike en Charlotte

LOCATIE.

De december meet-up wordt gehouden op de Vita Nova, de B&B boot van Elene. De meet-up wordt een dag eerder gehouden, op donderdag 10 december. Alle members zijn welkom vanaf 15.00 uur. Vergeet niet online aan te geven of je aanwezig bent deze dag. Let op: de meet-up is dit keer dus een dag eerder én op een andere locatie.
Locatie: Kleine Koppel 11, 3812 PG Amersfoort.

BOEK CADEAU.

Alle members die meedoen met lootjes trekken leveren vóór 10 dec ingepakt hun boek cadeau in bij NTWRKPLK. Vergeet niet een kaartje bij het boek te doen met jouw naam en de naam van het lootje dat je getrokken hebt, en waarom jij dat boek hebt gekocht voor diegene en wat het betekent voor jou. Op de dag van de meet-up nemen wij alle boeken mee naar B&B boot de Vita Nova waar we dit keer de meet-up houden. Mocht je namelijk liever niet samen komen met anderen (i.v.m. Covid-19 e.d.) kan je hier jouw boek cadeau ophalen en de meet-up verder online bijwonen. Voor diegene die wel fysiek aanwezig zijn tijdens meet-up: we splitsen de groep in tweeën op, in willekeurige volgorde. De boeken leggen we dan op een grote tafel en die kan je dan pakken en vervolgens maken we de presentjes met z’n allen open. Het is dus echt belangrijk dat jij het boek vóór 10 december aflevert bij NTWRKPLK.

PLANNING.

In december komt er geen spreker. Daar hebben we bewust voor gekozen omdat we dan de boek cadeau’s geven met de members. We gaan ook een moodboard te maken voor onze 2021 goals. We doen dat via Pinterest, dus elke member wordt gevraagd van te voren een bord aan hebben gemaakt. Op de dag zelf gaan we aan de slag met zowel tekst als beeld, zodat je een helder beeld krijgt van hoe jij wilt dat je business er in 2021 uit gaat zien. De dingen die daar in voorkomen zijn: wat zijn je plannen, wat wil je bereiken, wat wil je anders gaan doen enz. We zullen de groep in kleinere groepjes opdelen, zodat in teams gebrainstormd kan worden.

Het is natuurlijk ook belangrijk om het jaar gezellig af te sluiten. Hiervoor vragen wij jullie om iets lekkers mee te nemen naar de meet-up. Zien wij jou bij de meet-up in december? Let us know en meld je aanwezig!

Aanmelden via KnoWork

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.


This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.